torsdag 15 maj 2014

Skapa proffsiga presentationer

Så var kurslokal och datum bestämt; om än med en smula kort varsel! Nästa torsdag, den 22 maj, är du hjärtligt välkommen till Viken och Heidenmark Designs trevliga kontor, där jag håller kurs.

Under kursen får du lära dig grunderna i PowerPoint, genom att själv aktivt delta med din egen laptop. Jag berättar, visar och svarar på dina frågor och samtidigt skapar jag en manual med all information du kan behöva. För att fortsätta skapa på egen hand efter kursen.

Anmäl dig direkt till ulrika@simsalabimhoganas.se
senast den 20 maj eller via formuläret på hemsidan!

Kursen riktar sig främst till den som aldrig provat på PowerPoint eller som påbörjat en presentation men inte kommit vidare. Den som behöver ett proffsigt presentationsunderlag om sig själv (i samband med arbetssökande) eller som vill presentera sitt företag och produkter/tjänster på ett trevligt och säljande sätt.

Att det dessutom ingår både fika och god lunch på Vikens Hamnkrog, ja det blir liksom "grädde på moset"! Om du inte har möjlighet att delta denna gången, är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse ändå - eftersom det blir fler kurstillfällen, både enskilt och i grupp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar